גורדון רמזי הוא שף לונדוני כפי שמתברר מן הכתבה המופיעה בלינק.
מתברר שאפשר ללמוד מבישול, או לכל הפחות ממסעדנות על ספרות, או לכל הפחות על הוצאה לאור.
הנה מה שלמדתי מישי מלכוב:
- יש כמה דברים שבהם המדינה כולה מתנהלת בצורה לא מקצועית.
- צריך לעבוד קשה, הרבה שנים, לפני שאתה מתחיל להרוויח כסף.
- אתה שם עבור הלקוח, לא עבור הכסף.
- אוכל (או ספרות) זה לא הכל, אתה מוכר חוויה כוללת.
- ואולי הכי חשוב - הלקוח חוזר אליך כי הוא יודע למה לצפות!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה