יום שלישי, 24 בפברואר 2009

מה למדתי מישי מלכוב

ישי מלכוב מנהל מסעדה עבוד גורדון רמזי.
גורדון רמזי הוא שף לונדוני כפי שמתברר מן הכתבה המופיעה בלינק.
מתברר שאפשר ללמוד מבישול, או לכל הפחות ממסעדנות על ספרות, או לכל הפחות על הוצאה לאור.
הנה מה שלמדתי מישי מלכוב:
  • יש כמה דברים שבהם המדינה כולה מתנהלת בצורה לא מקצועית.
  • צריך לעבוד קשה, הרבה שנים, לפני שאתה מתחיל להרוויח כסף.
  • אתה שם עבור הלקוח, לא עבור הכסף.
  • אוכל (או ספרות) זה לא הכל, אתה מוכר חוויה כוללת.
  • ואולי הכי חשוב - הלקוח חוזר אליך כי הוא יודע למה לצפות!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עשן הזמן עולה אל התקרה - פוסט סיום

בפעם הראשונה שבה נכנסתי לעשן הזמן התאריך היה 30.1.2007. בפעם השנייה התאריך היה 31.1.2007. נדמה לי שכבר אז, בפעם השנייה, הצעתי לצחי, הבעלים ש...