כבר לפני שנים רבות, אפשר היה למרוח חומוס בתוך הבגט במנזה החלבית
אבל אני מדבר על חומוס!
ככה יצא שאכלתי שלוש פעמים ב'דללי' שנפםתחה רק ביום ראשון, הספק לא רע לדעתי.
בפעם הראשונה אכלתי חומוס גרגירים, בפעמיים הבאות חומוס קומפלט. כולם עולם ח"י שקלים.
אני ממליץ על חומוס קומפלט.
השף רועי: "המתכון הוא של דוחול ספדי, הפיתות והזיתים, ושמן הזית מנצרת."
מכיר חומוסים יותר זולים ביפו, לא מכיר חומוסים יותר טובים בבאר שבע.
היי אורי
השבמחקהיום ואתמול הייתי בבית הקפה- מסעדה "רינגנבלום" גם ביום ראשון הייתי. בראשון הייתי עם זהבה וגיל מקבוצת הכתיבה, ביום רביעי עם אחותי ואחר-כך פגשנו במקרה את גיל שהצטרפה אלינו, והיום הייתי עם אמא שלי. מקום מקסים, מתוכנן יפה, ואוכל טעים ולא יקר - ממליצה לכולם. באשר לחומוס, אם בחומוס חשקה נפשך, אני מבטיחה להביא לקבוצת הכתיבה באחד מימי הראשון ואולי אפילו ראשון הקרוב, חומוס מצרי אסלי, עם טחינה שמן זית וכל הטעמים הנכונים.
כל טוב ולהתראות, בתיה.
בבאר שבע אין קירבה גאוגרפית לערבים ישראלים כמו ביפו אן בצפון ולכן אין סיכוי שתמצא כאן חומוס אמיתי או אפילו קרוב לזה בעצם מסעדות טובות פה הם מסעדות שדווקא התרחקו מהאוכל הבסיסי הפשוט אז מה דעתך לפתוח בעצמך חומסייה טובה?
השבמחקלמרים - ובכל זאת נסי את החומוסיה באוניברסיטה
השבמחקולאנונימית - החומוס היה מצוין!